O OVOME SVI ŠUTE! Darko Lazić je pomogao bolesnoj djeci kada niko nije htio! Uz ovu porodicu je već 8 godina!

alo.rs
Saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređen Darko Lazić već danima je glavna tema u medijima.

Saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređen Darko Lazić već danima je glavna tema u medijima. Ne priča se samo o povredama koje je on zadobio u ovoj nesreći, već i o životu koji je najtražniji pjevač mlađe generacije vodio proteklih godina.

Brza vožnja, alkohol, narkotici, sve to je nešto što je izazivalo zaprepašćenje kod publike ovog pjevača. Međutim, malo ko pominje i neka dobra dela koja je Darko radio.

Mračne teme su bacile sjenku na javni život ovog pjevača, a Darko u proteklom periodu uradio neke stvari koje zaslužuju poštovanje i divljenje.

Prije svega humanitarne koncerte. I ne samo što je pjevao, već je često umio da zavuče ruku u svoj džep i da izdvoji donacije za bolesnu djecu.

– Malo sam i ljuta što je proteklih dana, nakon saobraćajne nesreće, Darko Lazić predstavljen samo kao neko ko je problematičan i bahat. Ali nije baš tako. Ne pominje se da je s druge strane jedna jako humana osoba. Organizovala sam više humanitarnih koncerata i iako je imao često pun kalendar kada su nastupi u pitanju, on je i na štetu svog zdravlja dolazio na te humanitarne koncerte i pjevao. I ne samo što je pjevao, već je i i ličnim donacijama pomagao djecu kojoj je trebalo pomoć za liječenje. Darko je neko ko je zaslužio toliko da se pomenu i njegova dobra djela, a vjerujte mi, bilo ih je – rekla je za za espreso.rs Hedija Mihaljević koja je organizovala više humanitarnih koncerata za bolesnu decu i Darko je neko ko joj je zbog svega toga ostao u lijepom sjećanju kao jedna humana osoba.

Uroš Karapandžić je dječak koji boluje od hidrocefalusa i cerebralne paralize. Majka ovog dječaka Jelena Karapandžić ne može da zaboravi koliko se Darko trudio da da svoj doprinos za liječenje Uroša.

– Darko je neko ko je uz nas već osam godina. Pomagao je ne samo nama već i mnogima. Kada niko nije htio da pomogne, Darko je pomagao. I na početku karijere i kada je postao popularan, on je neko ko je uvijek bio tu za našeg Uroša i neko je ko nikada nije znao reći “Ne!”. Vjerujem da će Bog da sačuva Darka, a ljudima koji u ovom trenutku mrače, savjetujem da to ostave za neka druga vremena. Sada je najvažnije da se Darko oporavi – rekla je Jelena Karapandžić.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...