NADE SU MALE, OSTAJE NAM SAMO DA SE MOLIMO: Nove informacije o stanju Darka Lazića nisu ohrabrujuće! (FOTO)

Pink.rs
Poznati folk pjevač Darko Lazić 23. oktobra u ranim jutarnjim časovima doživio je stravičnu saobraćajnu nezgodu u blizini rodnog Brestača.

Poznati folk pjevač Darko Lazić 23. oktobra u ranim jutarnjim časovima doživio je stravičnu saobraćajnu nezgodu u blizini rodnog Brestača. Već šest dana pjevač je u vještačkoj komi, a kako saznajemo iako članovi porodice Lazić tvrde da njegovo stanje ide na bolje, ipak je sve i dalje neizvjesno.

– Stanje je isto. Nade su male i ne bismo da pričamo ništa da se neko ne ponada, pa da nade postanu još manje. Koma je veoma loše stanje i samo ostaje da se svi molimo – rekao je za Pink.rs dobro obaviješteni izvor iz bolnice.

Podsjetimo, pjevač se nalazi na intenzivnoj njezi, prije nekoliko dana je operisan, kada mu je izvađena slezina, i o njemu danonoćno brine najstručnije osoblje.

Lazić je polomio jagodicu, butnu kost, karlicu, devet rebara, probušeno mu je plućno krilo i bubrezi slabije rade. Njega od subote svaki dan obilaze roditelji, kao i djevojka Marina Gagić.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...