Luna SAZNALA da je Kija OBJAVILA SVOJU KNJIGU, a evo kakva je njena REAKCIJA! (VIDEO)

Pink.rs
Luna Đogani i Mina Vrbaški su zakopale ratne sjekire i odlučile da noć provedu u izolaciji kako bi se odmorile.

Luna Đogani i Mina Vrbaški su zakopale ratne sjekire i odlučile da noć provedu u izolaciji kako bi se odmorile. Ove dvije zadrugarke su bile dio ovog rijaliti programa i u prethodnoj sezoni, pa su ovo iskoristile kao priliku da se prisjete svega.

Đoganijeva se ponovo sjetila svoje velike ljubavi Slobe Radanovića, pa je sa Minom podijelila svoja osjećanja.

 – Kad se sjetim da sam ja ovdje pričala sa njim šta ćemo raditi napolju. Kad smo se svađali Sloba i ja u radionici i ja dođem tu i legnem u suzama, prazna. Moja mama je postavila tu sliku, i napisala “da li želite da je gledate ovakvu”, tuga slika i stavi drugu sliku gdje sam ja nasmijana. Bile su dvije strane. Jedna strana me je podržavala što ja izlazim i zabavljam se, dok drugi to osuđuju, kao što to gleda Sloba. Rat na Instagramu – prepričavala je Luna Mini.

Mina je prenijela blogerki informaciju da je Kristina Kija Kockar izdala svoju prvu knjigu, a nakon njenih riječi Luna je ostala zabezeknuta.

Kija izacila knjigu? Je l’ me zezaš? Šta ona kao prevarena žena?! Ja sam to trebala da uradim. Pametna je ona samo pare uzima – prokomentarisala je Luna.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...