DARKO LAZIĆ JE PRIJE NESREĆE OTKRIO VELIKU ISTINU O SVOJOJ VJERENICI: Njegove riječi paraju srce!

alo.rs
Marina Gagić je i danas, dok je Darko Lazić u bolnici zbog teške saobraćajne nezgode, u porodičnoj kući Lazića gdje zajedno sa njegovim roditeljima prolazi kroz teške trenutke neizvesnosti i zabrinutosti za Darkov život.

Marina Gagić je i danas, dok je Darko Lazić u bolnici zbog teške saobraćajne nezgode, u porodičnoj kući Lazića gdje zajedno sa njegovim roditeljima prolazi kroz teške trenutke neizvesnosti i zabrinutosti za Darkov život.

Marina gotovo svakodnevno dolazi u bolnicu da posjeti Darka, a izostala je samo kada joj je bilo narušeno zdravlje.

– Ne osjećam se dobro, uopšte. Sutra ću, ako Bog da, doći kod moje jedine i najveće ljubavi, ako ozdravim – rekla je Marina prije nekoliko dana.

Od kako je Darko doživio saobraćajnu nezgodu ona nije govorila mnogo za medije, ali je istakla da bi Darku sada najviše voljela da kaže sve što joj je na srcu.

– Voljela bih da mogu Darku sada da kažem da ga volim najviše na svijetu i da ću biti tu pored njega do kraja – rekla je Marina prije nekoliko dana.

Marina Gagić je zaista za kratko vrijeme osvojila srce Darka Lazića, a pjevač je više puta isticao da je našao ženu uz koju želi da provede život, posebno zbog toga jer mu njene osobine prijaju.

– Lijepo nam je, uživamo. Ide sve lagano, nigde ne žurimo i brak još ne planiramo. Najviše mi se sviđa što je normalna, obična djevojka. Meni odgovara baš takva kakva jeste. Iskreno da vam kažem, ona je djevojka koju sam cijeli život tražio – govorio je Darko Lazić prije mjesec dana.

Darko je oktobru zaprosio svoju djevojku, o čemu je pisao “Alo!”, a za vjerenički prsten dao je čak 15.000 evra. Darko o vjeridbi nikada nije javno pričao, ali sve njegove riječi o Marini navode da sa njom zaista ima velike planove. Darko je istakao i da bi volio da mu Marina jednog dana podari djecu.

– Jedva čekam da mi Marina rodi sina. Mnogo volim djecu, i sad se šalim kada kažem sina, ali svakako jedva čekam da opet postanem otac, šta god da dobijemo, dječaka ili djevojčicu, bitno je da bude živo i zdravo. Nema ljepšeg osjećaja od roditeljstva, a ja sam lud za djecom – izjavio je pjevač prije mjesec dana.

Prijatelj Darka Lazića ispričao je detalje posljednjeg susreta sa pjevačem, veče prije nego što je Lazić doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. I on je istakao da je Darko to veče sve vrijeme zvao svoju Marinu.

– Večerali smo, a on je baš slatko jeo. Sećam se da mu je konobar donosio rebarca, a za sve to vrijeme popio je tri rakije. Pričao mi je cijelo veče o djveojci Marini, koja je te noći spavala kod njegovih roditelja. Rekao mi je da je zaljubljen u nju do ušiju. Cijelo veče ju je zvao preko video-poziva i pjevao joj. Ja sam oko jedan poslije ponoći otišao kući, a on je ostao, pjevao je gostima – ispričao je medijima Darkov prijatelj Vladimir Žunić.

Zdravstveno stanje Darka Lazića trenutno je stabilno, njegov brat Dragan Lazić je otkrio da se Darko probudio iz kome.

Teške tjelesne povrede koje je zadobio u nezgodi dovele su do stanja u kojem se trenutno nalazi. Pjevaču je izvađena slezina, zbog unutrašnjeg krvarenja do kojeg je došlo, a odmah po prijemu u bolnicu konstatovani su mu hematom na glavi, povreda jagodice, kao i prelom na butnoj kosti i karlici, zbog čega ljekari razmišljaju o vještačkom kuku. Takođe, Darku su polomljena rebra, koja su oštetila i plućno krilo, a osim toga, podvrgnut je i dijalizi, zbog oslabljenog rada bubrega.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...