Kristina Kockar imala intervenciju na onkologiji: Pobjednica Zadruge ima 3 tumora, a evo šta se dešavalo u bolnici!

Alo.rs
Kristina Kija Kockar, pobjednica prve sezone rijalitija "Zadruga" viđena je, navodno na Institutu u pratnji svoje majke Nadice Zeljković. Kija je uradila biopsiju tumora na dojkama, u Institutu za onkologiju i radiologiju, u Beogradu. Histopatološki nalaz biće gotov za dvije do tri nedjelje, pa će se tada znati dalji tok liječenja.

Kristina Kija Kockar, pobjednica prve sezone rijalitija “Zadruga” viđena je, navodno na Institutu u pratnji svoje majke Nadice Zeljković. Kija je uradila biopsiju tumora na dojkama, u Institutu za onkologiju i radiologiju, u Beogradu. Histopatološki nalaz biće gotov za dvije do tri nedjelje, pa će se tada znati dalji tok liječenja.

“Bivša supruga pjevača Slobodana Radanovića na Institut je stigla juče ujutru oko 10 časova u pratnji svoje majke Nadice Zeljković, koja ju je i dovezla. Nakon što se prijavila i na šalteru predala uput uz drugu potrebnu medicinsku dokumentaciju, koju je sa sobom donijela, uputili su je na prvi sprat da bi uradila dodatne analize, a zatim i biopsiju”, rekao je izvor iz ove bolnice.

Sve vrijeme tokom pripreme, ali i za vrijeme trajanja same intervencije, Kijina mama nije se odvajala od svoje jedinice, ali nakon što je ona završena, Kockareva je morala da malo odleži u sobi, te su njenu majku poslali da prošeta i kasnije se vrati po svoju kćerku.

Nadica Zeljković je napustila zgradu nakon dva sata, a onda je preparkirala automobil i stala bliže ulaznim vratima, kako Kija po izlasku ne bi morala puno da pješači.

Onda je opet ušla u bolnicu, sačekala da Kristinina otpusna lista bude gotova i oko 14 časova su njih dvije napustile kliniku. Obe s ozbiljnim izrazima lica, nisu bile raspoložene za komunikaciju. Kija nije željela da nam odgovori na pitanja da li je sve sa njom u redu, kakvi su rezultati, te kako se osjeća. Samo je ušla u automobil i otišla s majkom u nepoznatom pravcu. U kratkom razgovoru s njom mogli smo da primijetimo da na licu nije imala šminku, da joj je lice otečeno od suza i da joj glas podrhtava.

Podsjećanja radi, Kristina Kija Kockar, kako je u svojoj knjizi „Moj potpis“ napisala, izrasline na dojkama je primijetila tri mjeseca po završetku „Zadruge 1“ u kojoj je pobijedila. Otkrila je da ima čak tri tumora, te da je u budućnosti očekuju kontrole, pregledi, hormonske terapije… Navela je još da je, čim joj je ljekar saopštio da ima tri tumora, pozvala bivšeg supruga Slobodana Radanovića i priznala je da, poslije saznanja da je njeno stanje ugroženo, nije mogla da dođe sebi, te da joj je bilo teško da povjeruje da ju je poslije svega i to zadesilo.

Kako smo u knjizi pročitali, Kristina navodi da je u tom momentu zbog narušenog zdravlja krivila i sebe i Slobodana, zbog svega što joj je uradio, a samu sebe zato što je dozvolila da stres u toj mjeri utiče na nju.

Ona je u toku jučerašnjeg dana otkazala sve predstojeće nastupe, te najavila odmor.

(Alo.rs)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...