DARKO LAZIĆ ĆE IMATI PROBLEMA SA GOVOROM? Ljekari vrlo zabrinuti

Mlada pjevačka zvijezda Darko Lazić prvi dan vikenda u hirurškom šoku KBC "Zemun" proveo je u stabilnom stanju, bez životno ugrožavajućih promjena.

Mlada pjevačka zvijezda Darko Lazić prvi dan vikenda u hirurškom šoku KBC “Zemun” proveo je u stabilnom stanju, bez životno ugrožavajućih promjena.

Ipak, kada je riječ o oporavku folkera, koji je imao tešku saobraćajnu nesreću u utorak ujutru nedaleko od Pećinaca, kada je kabrioletom BMW 34 zbog velike brzine i u alkoholisanom stanju, bez sigurnosnog pojasa, sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, ljekari su i dalje vrlo zabrinuti.

Laziću je oštećeno jedno plućno krilo, ima prelom butne kosti, karlice, izbijen kuk iz zgloba, preživio je teške udarce u glavu, bubrezi ne funkcionišu dobro, a ima i okom vidljive promjene na jetri.

– Darko i dalje diše uz pomoć aparata i postoji mogućnost da ostane bez jednog plućnog krila. U slučaju povrede pluća, ne postoji dovoljno efikasna hirurgija kojom ona mogu ponovo da se sastave, već se povrijeđeno tkivo uklanja, ali pacijent može da živi bez jednog dijela pluća – kaže izvor iz KBC “Zemun”.

Izvor objašnjava i da je “pitanje kakve su povrede glave, jer teški udarci mogu da dovedu do privremenog ili trajnog oštećenja sposobnosti rasuđivanja, kao i do problema sa govorom”.

Prema navodima Lazićevih prijatelja, roditelji pjevača su već odlučili da se ove intervencije urade na Ortopedskoj klinici “Banjica”.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...