SLOBA JE KIJU PREVARIO I PRIJE RIJALITIJA I ONA JE TO ZNALA: To je njena verzija ISTINE! Ona neka PIŠE, a ja ću SNIMITI FILM!

kurir.rs
Iako je Kristina Kockar izjavila da će prvi primjerak svoje knjige sačuvati za Sloba Radanovića, on ističe da za tim nema potrebe i dodaje da će knjigu pročitati od korice do korice.

Iako je Kristina Kockar izjavila da će prvi primjerak svoje knjige sačuvati za Sloba Radanovića, on ističe da za tim nema potrebe i dodaje da će knjigu pročitati od korice do korice.

Otkako je Kija napisala roman “Moj potpis”, svi iščekuju komentar njenog bivšeg supruga Slobe Radanovića. Jedan od aktera autobiografije pobjednice rijalitija “Zadruga” je upravo Sloba, te nas je interesovalo da li je pročitao knjigu.

“Nisam. Trebalo je da odem na “Sajam knjiga”, ali sam baš bolestan, imam upalu grla, primam injekcije”, kaže Sloba i dodaje:

“Nisam je pročitao zato što je nemam, ali kupiću je. Neću joj tražiti da mi pokloni”.

Na pitanje da li će knjigu pročitati od korica do korica, Sloba kaže:

“Definitivno”.

Kristina Kockar je u knjizi otkrila i da je Sloba nije prvi put prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju “Zadruga” već da se to desilo i ranije. Naime, ona je opisala period iz 2015. godine kada se Radanović takmičio u “Pinkovim zvezdama”. Ona je sanjala svog muža u bazenu sa nekom drugom djevojkom i morala je nešto da preduzme:

„Iz nekog razloga đavo mi nije dao mira i palo mi je na pamet da uzmem njegov telefon. Pronašla sam poruku od djevojke koju smo sreli desetak dana ranije, dok smo bili u jednom klubu. Poruke su imale seksualni sadržaj. Posvađali smo se, ja sam ga udarala pesnicom. Danas mi je žao što ga nisam udarila jače“, napisala je Kija u knjizi.

Na konstataciju da je Kija u romanu pisala o prevari, Sloba je odgovorio pitanjem: “Gdje sam je prevario?”. Kada smo mu objasnili da je to bilo tokom njihovog braka, on je rekao:

“Prije “Zadruge”, prije svega ovog? To su gluposti, to nije tačno”.

Mnogi komentarišu da je Kijina knjiga previše intimna, te se pitaju zašto ju je izdala kada smo imali priliku da vidimo šta se sve izdešavalo u njihovom životu, a na to Sloba kaže:

“To je njen život i njena stvar. Može da radi šta god poželi. Vjerovatno je ispričala sa svoje tačke gledišta. Ona priča svoju verziju istine”

Na pitanje da li će i on napisati knjigu i ispričati svoju verziju istine, sa osmijehom odgovara:

“Ma, ja ću snimiti holivudski film. Šalim se. Ja čitam knjige, ja ne pišem”.

Tinejdžeri su prije dva dana u nepreglednim redovima čekali da im Kija potpiše knjigu, te nas je interesovalo šta Radanović misli o tome.

“Divan događaj “Sajam knjiga”. Djeca su vjerovatno došla da traže autogram i da se slikaju. Sve je kul”.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...