Kuka kako nema za hljeba: Miki otkrio koliko Luna zarađuje, svi zanijemili!

Republika.rs
U protekla dva i po mjeseca, Luna Đogani u nekoliko navrata govorila je kako poslije "Zadruge" nije imala "'hljeba da jede" zbog čega je ponovo morala u rijaliti kako bi zaradila. Ona je u nekoliko navrata prozivala Kiju Kockar i Slobu Radovića kako dok oni, zahvaljujući njenom javnom blamu, imaju posla i zarađuju ona trpi gladna.

U protekla dva i po mjeseca, Luna Đogani u nekoliko navrata govorila je kako poslije “Zadruge” nije imala “‘hljeba da jede” zbog čega je ponovo morala u rijaliti kako bi zaradila. Ona je u nekoliko navrata prozivala Kiju Kockar i Slobu Radovića kako dok oni, zahvaljujući njenom javnom blamu, imaju posla i zarađuju ona trpi gladna.

Međutim, Miki Đuričić je pred svim zadrugarima otkrio koliko Đoganijeva zarađuje preko instagrama zbog čega su svi prisutni bili iznenađeni. Njemu je, naime, lično Luna otkrila koliko novca zarađuje na mjesečnom nivou, a Miki je to ispričao ostalim zadrugarima:

– Luna na Instagramu zaradi 8.000 eura mjesečno. Ona mi je to rekla – ispričao je Miki, a učesnici “Zadruge 2” su bili šokirani.

Ona je prilikom jednog razgovora sa zadrugarima ispričala svoju tužnu priču:

– Kada sam napustila “Zadrugu 1”, niko nije htio da me angažuje (?!). Prije toga sam živjela od promovisanja raznih brendova na Instagramu, samu sebe sam izdržavala. Međutim, pošto su Kijini fanovi počeli da pljuju svaku firmu sa kojom sam pokušala da sarađujem, mnogi su mi otkazivali poslove. Srećom, situacija se promijenila – izjavila je Đoganijeva.

Kada se na 8.000 eura mjesečno koje zaradi od Instagrama, budući da se na njenom profilu i dalje pojavljuju reklame, doda cifra od 12.000 eura (mjesečno) koje je tražila za ulazak u “Zadrugu 2” i 120.000 eura koliko će inkasirati ukoliko ostane do kraja rijalitija na imanju u Šimanovcima, čini se da će Luna konačno moći da odahne zbog finansijskih problema o kojima je govorila pri ponovnom ulasku u rijaliti.

(Republika.rs)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...