KIJA NA ONKOLOGIJI: Kockareva uradila BIOPSIJU, a rezultati…

alo.rs
Bivša supruga pjevača Slobodana Radanovića na Institut je stigla jučer ujutro oko 10 časova u pratnji svoje majke Nadice Zeljković.

Bivša supruga pjevača Slobodana Radanovića na Institut je stigla jučer ujutro oko 10 časova u pratnji svoje majke Nadice Zeljković.

Pobjednica prve sezone rijalitija „Zadruga“ Kristina Kija Kockar juče je u Beogradu, u Institutu za onkologiju i radiologiju uradila biopsiju tumora na dojkama. Histopatološki nalaz biće gotov za dvije do tri sedmice, pa će se tada znati dalji tok liječenja.

– Bivša supruga pjevača Slobodana Radanovića na Institut je stigla juče ujutru oko 10 časova u pratnji svoje majke Nadice Zeljković, koja ju je i dovezla. Nakon što se prijavila i na šalteru predala uput uz drugu potrebnu medicinsku dokumentaciju, koju je sa sobom donijela, uputili su je na prvi sprat da bi uradila dodatne analize, a zatim i biopsiju – rekao je za „Alo!“ izvor iz ove bolnice.

Sve vrieme tokom pripreme, ali i za vrijeme trajanja same intervencije, Kijina mama nije se odvajala od svoje jedinice, ali nakon što je ona završena, Kockareva je morala da malo odleži u sobi, te su njenu majku poslali da prošeta i kasnije se vrati po svoju kćerku.

Nadica Zeljković je napustila zgradu nakon dva sata, a onda je preparkirala automobil i stala bliže ulaznim vratima, kako Kija po izlasku ne bi morala puno da pješači.

Onda je opet ušla u bolnicu, sačekala da Kristinina otpusna lista bude gotova i oko 14 časova su njih dvije napustile kliniku. Obje s ozbiljnim izrazima lica, nisu bile raspoložene za komunikaciju. Kija nije željela da nam odgovori na pitanja da li je sve sa njom u redu, kakvi su rezultati, te kako se osjeća. Samo je ušla u automobil i otišla s majkom u nepoznatom pravcu. U kratkom razgovoru s njom mogli smo da primijetimo da na licu nije imala šminku, da joj je lice otečeno od suza i da joj glas podrhtava.

Podsjećanja radi, Kristina Kija Kockar, kako je u svojoj knjizi „Moj potpis“ napisala, izrasline na dojkama je primijetila tri mjeseca po završetku „Zadruge 1“ u kojoj je pobijedila. Otkrila je da ima čak tri tumora, te da je u budućnosti očekuju kontrole, pregledi, hormonske terapije… Navela je još da je, čim joj je ljekar saopštio da ima tri tumora, pozvala bivšeg supruga Slobodana Radanovića i priznala je da, posle saznanja da je njeno stanje ugroženo, nije mogla da dođe sebi, te da joj je bilo teško da povjeruje da ju je poslije svega i to zadesilo.

Kako smo u knjizi pročitali, Kristina navodi da je u tom momentu zbog narušenog zdravlja krivila i sebe i Slobodana, zbog svega što joj je uradio, a samu sebe zato što je dozvolila da stres u toj mjeri utiče na nju.

Ona je u toku jučerašnjeg dana otkazala sve predstojeće nastupe, te najavila odmor.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...