VOZAČ DARKA LAZIĆA SKRHAN BOLOM: Prvi put je otišao sam, bez mene…

alo.rs
Vozač Darka Lazića i jedan od njegovih najboljih prijatelja, Miljan Vračević, kaže da je vozač prvi put sjeo za volan bez njega i stradao.

Vozač Darka Lazića i jedan od njegovih najboljih prijatelja, Miljan Vračević, kaže da je vozač prvi put sjeo za volan bez njega i stradao.

On dodaje da ne može da prežali što nije bio sa njim, da pazi na njega kao što je to uvijek radio.

– Ja sam ga uvijek čuvao i ništa mu nije falilo. Nismo se odvajali jedan od drugog. On je prvi put sada otišao sam, bez mene, bez ikoga. Samo nakratko je ostao sam i eto šta se desilo – priča Miljan.

On dodaje da mu je Lazić više od prijatelja.

– Gledam ga kao rođeno dijete, on je odrastao uz mene. Krivo mi je i žao što nisam bio sa njim, što nisam, kao uvijek, ja bio za tim volanom. Sav se naježim kada razmišljam o tome, mnogo mi je žao – kaže Vračević.

On je objasnio da su Darko i on imali zajedničke planove.

– Vikend prije nego što se ovo desilo bili smo zajedno, do nedjelje uveče. Čuli smo se oko 22-23h i dogovarali se da se vidimo sutradan i počnemo da treniramo, jer smo se obojica ugojili. Ja sam ujutru spavao, njegov otac me probudio i kada sam ušao u bolnicu, imao sam šta i da vidim – prisjeća se Miljan.

Dodaje da čvrstvo vjeruje da će Darko prebroditi sve i da će njih dvojica nastaviti tamo gdje su stali.

– Nas dvojica smo imali i lijepih i ružnih stvari, ali ovo je najružnija koja nam se desila. Ali znam da će se on oporaviti. Jak je, mlad je, izdržaće sve ovo. Kada bi mogao da me čuje, rekao bih mu: “Baća, diži se, moramo da idemo na trening” – sa knedlom u grlu kaže Vračević.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...