Pinkove zvezde kreću večeras: Evo kojih petoro zvijezda će sjediti u žiriju!

24h.ba
Peta sezona "Pinkove zvezdice - All Stars" će sa Kijom i Natašom biti najuzbudljivija do sada!

Peta sezona “Pinkove zvezdice – All Stars” će sa Kijom i Natašom biti najuzbudljivija do sada!

Najpopularnije dječije muzičko takmičenje “Pinkove zvezdice” iznjedrilo je kroz ove četiri sezone veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region. Poslije četiri sezone, nekoliko desetina hiljada djece na audicijama i više od 400 emisija, 36 najboljih takmičara nastupaće u dosada neviđenoj sezoni vašeg omiljenog muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice – All Stars” koje počinje 26. oktobra na TV Pink.

Osim što se na scenu vraćaju učesnici iz prethodne četiri sezone, u šou programu “Pinkove zvezdice – All Stars” došlo je do promena i u sastavu žirija. U jubilarnoj petoj sezoni, najbolje zvjezdice ocjenjivaće Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Nataša Bekvalac, Kristina Kija Kockar i Milan Stanković.

Goca i Leontina su od prve sezone dio najpopularnijeg muzičkog takmičenja, a s nestrpljenjem očekuju da vide koliko su se učesnici promjenili do sada, kako pjevački, tako i vizuelno.

“Ja se uvijek radujem promjenama i jedva čekam da ih vidim kako izgledaju i kako zvuče, neke nisam vidjela četiri godine. Uvijek mislim da ljudi mogu da iznenade, naročito kad prođe neko vrijeme”, rekla je Goca, dok je Leontina prokomentarisala promene u sastavu žirija.

“Nataša je bila moj prvi izbor još u prvoj sezoni, kad smo komentarisali koga bismo voljeli da vidimo u žiriju, ja sam spomenula Natašu, i evo ispunila mi se želja. Milana obožavam, on ima tu svađalačku energiju na krajnje duhovit način. Ne sjedi više pored mene, sada je Kija na njegovom mjestu, tako da ću ja da je podučavam”, rekla je Leontina.

Milan je novi-stari član žirija, s obzirom na to da je u prvoj, drugoj i četvrtoj sezoni ocjenjivao kandidate iz crvene stolice, a vraća se i u jubilarnoj petoj sezoni, za koju misli da će biti najzabavnija do sada, upravo zahvaljujući novim članovima žirija.

“Natašu znam duže, gotivan je lik za razgovor i priču i volio bih da takva bude i u žiriju. Mislim da će sa Kijom i Natašom ova sezona biti zabavnija i uzbudljivija od prethodnih”, rekao je Milan.

S obzirom na to da je već dugo u muzičkom poslu, Nataša nema tremu, ali je veoma uzbuđena što je dio projekta kakav je “Pinkove zvezdice – All Stars”.

“Počastvovana sam što sam dio ekipe, nadam se da će me moje kolege lijepo prihvatiti, veoma sam uzbuđena. Ja sam ponikla na muzičkim festivalima, tako da je ovo za mene jedan veliki izazov, ali na neki način i potvrda mog dugogodišnjeg rada”, rekla je Bekvalčeva pred početak snimanja.

I Kija, kao i Nataša, osjeća veliko uzbuđenje pred početak “Pinkovih zvezdica – All Stars” i jedva čeka da vidi mlade talente na sceni.

“Veoma sam uzbuđena. Čast mi je što sam dio ovog projekta, mnogo mi je drago što me je Pink pozvao, pogotovo što su ovo ‘Pinkove zvezdice – all stars’. Ovo su djeca koja su veoma iskusna i znaju šta rade i sigurna sam da će biti jako teško biti kritičan”, rekla je Kija.

U petoj sezoni došlo je do promjena kako u sastavu žirija, tako i na sceni – Marijana Mićić dobila je pojačanje i to u vidu svoje veoma dobre prijateljice i koleginice Ane Mihajlovski, koja će od sada biti voditeljka “Pinkovih zvezdica – All Stars”.

Ove godine uživaćete u glasovima, ali i spektakularnim nastupima Valentine Mec, Isidore Mitić, Lene Stamenković, Dunje Jeličić, Davida Radosavljevića, Pavla Vasiljevića, Mateje Vukašinovića, Igora Lazarevića, Antonije Gigovske, Darije Vračević, Nike Purić, Uroša Stankovića, Žarka Pribakovića, Veljka Čačića, Tome Milovanovića, Katarine Radulović, Bojane Radovanović, Marine Stanković, Tatjane Savatić, Komnena Vukovića, Sergeja Pajića, Davida Markovića, Todora Kitanovića, Teodore Marković, Ivane Dimkovski, Teodore-Tare Stojanović, Ljiljane Plavšić, Tomislava Božovića, Petra Bulatovića, Selme Beriše, Milice Ilić, Nikole Milenkovića, Amne Alajbegović, Leonore Gaši, Eme Simonović i Irine Arsenijević, zato ne propustite najuzbudljiviju sezonu vašeg omiljenog šou programa, “Pinkove zvezdice-All Star” koja počinje sa emitovanjem 26. oktobra na TV Pink.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...