Zašto Mohamed Salah nije slavio golove protiv Zvezde?

Telegraf
Bilo je opaski u Engleskoj povodom stava Mohameda Salaha, Egipćanina koji je postigao dva gola u pobjedi Liverpula nad Crvenom zvezdom sa 4:0.

Bilo je opaski u Engleskoj povodom stava Mohameda Salaha, Egipćanina koji je postigao dva gola u pobjedi Liverpula nad Crvenom zvezdom sa 4:0.

Rud Gulit je kao stručni konsultant primijetio da je Salah hladnokrvno reagovao poslije pogodaka, za razliku od saigrača.

– Ne razumijem njegovu reakciju, šta to znači? Dao si gol u Ligi šampiona, trebalo bi da si srećan. Da li je ovo poruka, da li je srećan? Trebalo bi da jeste, za mene je ovo čudno jer nije dao mnogo golova od starta sezone – rekao je Gulut, aludirajući na sitne povrede koje je Salah vukao.

Nije počeo sezonu Mohamed kako je završio prošlu, što je zabrinulo navijale Redsa. Ipak, protiv Hadersfilda je rešio meč za 1:0, sada je dva puta tresao mrežu.

Nakon utakmice, tim povodom se oglasio i Klop.

– Vidio sam ga da slavi, ali nisam mogao da vidim izraz lica sa one distance. Sada je dobro, sve je u redu, postigao je i 50. gol za klub. To je izuzetan broj i trebalo bi da bude zahvalan saigračima. Ovo je izuzetno i nadam se da će nastaviti u ovom ritmu.

Ipak, čini se da je previše pažnje pridato ovom potezu, Salah nije ni poznat kao igrač koji voli pretjerano euforično da slavi svoje golove, samo je sada veći akcenat na tome jer je bio u krizi nakon povrede.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...