NAREDNIH 24 SATA KRITIČNO ZA DARKA: Izvađena slezina, rebro probilo plućnu maramicu, a evo šta DOKTOR kaže!

alo.rs
Povređeni pjevač Darko Lazić (27) danas je podvrgnut operaciji...

Povrijeđeni pjevač Darko Lazić (27) danas je podvrgnut operaciji, a ljekari su ga od sinoć spremali za intervenciju. Kako saznajemo, odlučili su da je vrijeme za operaciju jer bi tako mogli da se uvjere kakvo je pravo stanje organa, da li ima unutrašnjeg krvarenja i da ga zaustave.

Darko je dva sata bio u operacionoj sali, a onda je ponovo vraćen na intenzivnu njegu. Lekari su zajedno sa porodicom odlučili da neće iznositi informacije javnosti, ali kako mediji pišu, razmišljaju da pjevaču izvade bubreg koji je oštećen, ali za sada nisu htjeli da ga diraju jer bi bilo previše rizično. Uspjeli su da zaustave i krvarenje.

Pjevač je na vještačkom disanju, jer mu je rebro probilo plućnu maramicu. Naredna 24 sata su kritična za njega, a ljekari se nadaju da neće doći do još jednog unutrašnjeg krvarenja.

Kako nezvanično saznajemo, Darku je izvađena slezina!

“Gde može da bude dobro, ne bi trebalo da gubi krv. Sve ćemo vidjeti sutra”, rekao je Darkov ljekar u hodu, a dalje izjave stanju pjevača ne žele da daju.

Podsjetimo, Darko je u utorak rano ujutru doživio tešku saobraćajnu nezgodu. Autom je uletio u njivu i prevrnuo se na krov. Iz smrskanog automobila izvukli su ga vatrogasci, a još veće traume i povrede tijelo je pretrpjelo jer nije vezao sigurnosni pojas. Darka su ljekari uveli u vještačku komu, slomljena mu je butna kost, 9 rebara, hematom na glavi a tokom jučerašnjeg dana poslat je na dijalizu zbog popuštanja bubrega, a došlo je i do slabog rada pluća. Darko je priključen na mašine koje dišu umjesto njega, a doktori sve čine kako bi se njegov organizam što prije sam izborio sa ovim teškim povredama.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...