“MOLIM VAS DA ME NIŠTA NE PITATE!” Sara Reljić i Vojke raskinuli, pa se obratili tužnim riječima!

alo.rs
Sara Reljić i Vojke su raskinuli! Važili su za najskladniji par u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", međutim njihova romansa je doživjela krah.

Sara Reljić i Vojke su raskinuli! Važili su za najskladniji par u prvoj sezoni rijalitija “Zadruga”, međutim njihova romansa je doživjela krah.

Sara se ovim povodom oglasila na svom profilu na Instagramu, a ova vijest je rastužila njene fanove.

“Dragi moji, ne napadajte Vojketa, jer mi već par dana nismo zajedno. Slobodan je muškarac i ima pravo da priča s kim hoće. Mnogo mi je teško zbog svega, mnogi su mi pisali da smo im vratili vjeru u ljubav i ne želim da se to izgubi u vama, zato što je bilo zaista iskreno i lijepo (pričam iz moje perspektive). Jednostavno, ljudi i situacije se mijenjaju, pa tako i ova… Ali ne želim da izgubite vjeru u ljubav zbog toga što mi nismo zajedno. Svako je krenuo svojim putem i poželjeli smo jedno drugom sve najbolje. Ovih dana neću moći da vam odgovaram na poruke, nadam se da ćete imati razumijevanja za to jer sam danima skupljala hrabrost i snagu da ovo napišem i mnogo mi je teško… Teorije zavjere će se uvijek praviti, ali nemojte obraćati pažnju na njih, jer samo Vojke i ja znamo šta se dešava između nas i želimo da to tako ostane. Volim vas i hvala vam na dosadašnjoj podršci… Dajete mi snagu”, napisala je Sara, čime je rastužila mnoge svoje obožavatelje. Vojke se takođe oglasio, a njegovu objavu možete vidjeti u nastavku:

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...