Luna: Kija i Sloba su se dogovorili da me iskoriste zbog posla i uspjeha, sad su se pomirili i zarađuju!

Republika.rs
U nervnom rastrojstvu, Luna Đogani je sinoć ponovo govorila o Slobi Radanoviću i tom prilikom ispričala svoju verziju događaja koji su započeli u prethodnoj sezoni "Zadruge".

U nervnom rastrojstvu, Luna Đogani je sinoć ponovo govorila o Slobi Radanoviću i tom prilikom ispričala svoju verziju događaja koji su započeli u prethodnoj sezoni “Zadruge”.

Đoganijeva je u jednom trenutku tražila da je ostave samu, nakon čega je pred kamerama otvorila dušu:

– Pustite me, hoću da budem sama. Šta je problem što hoću da budem sama? Svi vi znate kako je meni, nemate pojma! Užasno mi je, hoću kući. Sve me podsjeća na onog skota koji me unakazio za cijeli život – izjavila je Luna koja je potom počela da govori o dogovoru koji su, navodno, napravili Kija i Sloba.

– Eto, to je istina. Da su se Kristina i Sloba dogovorili da me s**bu da bi poslije imali uspjeha i posla. Eto, to je istina i poslije su se pomirili dok sam se ja raspadala i moja porodica. Oni su mene iskoristili, sve glume. Nisam im ja ništa pokvarila, ja sam im samo pomogla. Evo šta je napravio od mene, ludu djevojku od 22 godine koja je psihički mnogo loše. Kleo mi se u ljubav, a onda je čuo da sam c*ganka i okrenuo mi leđa. On je nacionalista – urlala je ona i nastavila:

– Eto, to je istina cijela! Loše sam, užasno sam! Nisam željela da uđem ovdje, ali morala sam! Morala sam jer ne bih ništa radila, morala sam da pomognem sebi i porodici. Bila sam bez para i gladovala sam i ja i moja porodica dok je on radio i zarađivao! On je mene uništio, ja ću njega da uništim. Na lijekovima sam zbog tog ološa! Ne zna šta sam prošla napolju, maltretirali su me sa svih strana dok je on uživao sa svojom ženom – ispričala je Luna svom bratu Adamu koji ju je tješio.

(Republika.rs)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...