KIJA DOBILA MILIONSKU PONUDU: Neće morati ništa da radi do kraja života ako uđe u “Zadrugu 2”, a ovo je njen ODGOVOR!

alo.rs
Posljednjih dana i mjeseci spekulisalo se o tome da li će Kristina Kockar ponovo ući u "Zadrugu 2", jer je kao pobjednica prvog izdanja postala miljenica javnosti.

Posljednjih dana i mjeseci spekulisalo se o tome da li će Kristina Kockar ponovo ući u “Zadrugu 2”, jer je kao pobjednica prvog izdanja postala miljenica javnosti.

Naime, kako Kija izjavila u jednom intervju, ona ne želi da uđe u “Zadrugu 2” čak ni kao pjevačica, a kamoli kao učesnik! Ona kaže da je sa rijalitijima završila za sva vremena.

“Ne želim da budem tamo više nikada, zbog svega što se desilo, cijele one priče. Nije meni problem Luna, već bi mi generalno sve smetalo. Ne vidim više sebe tamo. Smatram da u rijalitiju nemam više šta da radim. Samo neka velika muka jednog dana može da me natjera da ponovo živim pred kamerama, ali nadam se da do toga neće doći. Dobila sam bezobraznu ponudu da budem u drugoj “Zadruzi”, ali sam odbila. Da sam prihvatila, ništa više ne bih morala da radim do kraja života.”, zaključila je Kockareva.

Kako se šuškalo, ponuda na koju nije pristala bila je milionska.

Da li je Kija sa ovom izjavom htjela sebi da da na važnosti ili zaista kao rijaliti igrač vrijedi ogormne novce – ostaje da vidimo u nekom narednom periodu.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...