Kad sam vidjela da ne zove, odmah sam shvatila o čemu se radi… Sara drhtavim glasom priznala zašto su ona i Vojke raskinuli!

alo.rs
Sara Reljić potvrdila je da nije više sa Vladanom Vojnovićem Vojketom. Pjevačica ne krije da pati za bivšim i da je mislila da će rijaliti ljubav trajati dugo.

Sara Reljić potvrdila je da nije više sa Vladanom Vojnovićem Vojketom. Pjevačica ne krije da pati za bivšim i da je mislila da će rijaliti ljubav trajati dugo.

Sara i Vojke raskinuli su četiri mjeseca poslije završetka rijalitija, a raskid je došao kao grom iz vedra neba.

– Nisam ništa predosjećala. Kada smo izašli iz “Zadruge” ja sam mislila da ćemo biti baš dugo zajedno, ali prosto okolnosti su bile takve. Sve se namjestilo tako da smo prosto on i ja rekli da ova veza nema nikavu poentu. Bukvalno smo u posljednjim trenucima veze maltene stalno bili razvdojeni. Odlučili smo da više ne treba da nastavimo zajedno – rekla je Reljićeva i dodala:

– Nije bilo prevare ni sa moje ni sa njegove strane. Ja sam njemu rekla da neću nikome da pričam šta i kako je bilo u vezi.

Bez obzira na sve Sara i dalje voli Vojketa.

– Zahladnili su odnosi, da li zbog manjka vremena ili zbog nečeg drugog, ne znam. Ali emocije se nisu ugasile. Kako mogu da prestanem da volim nekog s kim sam bila toliko dugo zajedno? – rekla je pjevačica drhtavim glasom.

Šansa za pomirenje, za sada, ne postoji.

– Prije raskida se baš dugo nismo vidjeli. Kada sam vidjela da ne zove da se vidimo onda sam shvatila o čemu se radi. Ja nisam bila tu, pa on… I na kraju se nismo vidjeli ni kada sam došla. Zbog zajedničke pjesme ne moramo ni da ostajemo u dobrim odnosima. Ta nas pjesma ne veže baš ni u kakavom smislu, nismo ni promociju uradili za nju. Mi smo ostali u dobrim odnisima, Možda nas putevi nanesu jedno drugom, ali trenutno smo definitivno stavili tačku na našu vezu – završava Sara svoju ispovijest.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...