DOKTOR KOJI JE PRONAŠAO DARKA: Zatekli smo ga na oko 3 metra od auta u njivi. Ležao je na boku, žalio se na jake bolove i rukom pokazivao na lijevu stranu grudnog koša…

alo.rs
Povrijeđenog pjevača Darka Lazića zatekli smo na oko tri metara od automobila u njivi.

Doktor Milan Gnjidić bio je član ekipe Hitne pomoći iz Pećinaca koja je u ponedjeljak ujutro prva došla na mjesto nesreće i zatekla prevrnuti BMW pored puta.

– Poziv smo dobili u 8.40 i stigli smo u rekordnom roku. Na mjestu nesreće je bila policija i trebalo je da stignu vatrogasci. Povrijeđenog pjevača Darka Lazića zatekli smo na oko tri metara od automobila u njivi. Ležao je na boku. Kada smo mu prišli i pitali ga šta osjeća, žalio se na jake bolove i rukom pokazivao na lijevu polovinu grudnog koša. Bio je u polusvjesnom stanju, te je pričao nepovezano – priseća se dr Gnjidić.

On je dodao da je povredu primijetio i na pjevačevom potiljku.

– Uradili smo sve što je bilo do nas, stavili ga na spinalnu dasku i prevezli do najbliže bolnice, u ovom slučaju KBC Zemun. Na putu do tamo djelovao je uznemireno. Pokušavao je da odlijepi čičak-traku, ali smo ga smirivali i trudili se da ga održimo budnim. Otvorili smo mu venski put i održavali tenziju stabilnom – rekao je doktor Hitne pomoći.

Kako nezvanično saznajemo, saobraćajnu nesreću policiji je prijavio neko od prolaznika. Oni su obavijestili Hitnu pomoć, a potom i vatrogasce.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...