DARKU LAZIĆU ZAUSTAVLJENO UNUTRAŠNJE KRVARENJE: Ljekari žele da odstrane bubreg koji otkazuje

24h.ba
Ljekari KBC Zemun odlučili su da operišu pjevača Darka Lazića. Pjevača su odveli u operacionu salu kako bi ga hitno operisali.

Ljekari KBC Zemun odlučili su da operišu pjevača Darka Lazića. Pjevača su odveli u operacionu salu kako bi ga hitno operisali.

Operacija je trajala oko dva sata, Darko je prebačen u šok sobu, ali se još ne zna kakvo je pjevačevo zdravstveno stanje.

Darko Lazić otkako je stigao u KBC Zemun ima unutrašnje krvarenje i bila je planirana operacija čim mu se stabilizuje stanje. Kako prenose pojedini mediji, pjevač je odveden na operaciju zbog krvarenja u stomaku, ali to još nije potvrđeno. Prema drugim informacijama, riječ je o komplikaciji sa plućima. Međutim, kako se navodi ljekari žele da pjevaču izvade bubreg, koji otkazuje.

Ono što je u ovom trenutku najbolje jeste da su ljekari uspjeli da zaustave unutrašnje krvarenje. Darko je vraćen na odjeljenje intenzivne njege.

Ispred bonice sve vrijeme je bio otac Darka Lazića koji je razgovarao sa nekim preko telefona i moglo se čuti kako je rekao da su pjevača odveli u operacionu salu.

U holu bolnice potom su vijesti o pjevaču zajedno čekali otac Milan, vjerenica Marina Gagić i bivša supruga Ana Sević. Više od dva sata bili su u bolnici očekujući vijesti o zdravstvenom stanju pjevača, a onda su svo troje napustili bolnički krug.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...