Usred afere o s*lovanju: Ronaldova bivša otkrila kakav je bio prema njoj u krevetu

sportsport.ba
Čitav svijet već nedjeljama bruji o Cristianu Ronaldu i djevojci po imenu Kathryn Mayorge koja tvrdi da ju je portugalski nogometaš silovao.

Čitav svijet već nedjeljama bruji o Cristianu Ronaldu i djevojci po imenu Kathryn Mayorge koja tvrdi da ju je portugalski nogometaš silovao.

Amerikanka koja je u to vrijeme bila studentica ispričala je kako ju je Ronaldo 2009. godine silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu, a iako joj je nogometaš Juventusa platio za šutnju, zbog posljedica koje danas ima odlučila je s cijelom pričom izaći u javnost.

Zbog optužbi policija u SAD-u je pokrenula istragu protiv Ronalda, koji definitivno prolazi kroz veoma teške trenutke, a cijeli skandal sada je prokomentarisala i Portugalčeva bivša djevojka Nereida Gallardo s kojom se zabavljao 2009. godine. Prekinuli su upravo nekoliko mjeseci prije navodnog silovanja.

“Prema meni nikada nije bio agresivan. Ni najmanje. Nije on tip koji bi nekoga prisilio na seks, jako je nježan u krevetu”, tvrdi Nereida i dodaje:

“Još uvijek me niko iz tužilaštva nije kontaktirao, ali ako budu, ja ću rado svjedočiti na sudu”, kazala je lijepa Španjolka.

Ronaldo je, s druge strane, uvjeren da će dokazati nevinost i da će sud odbaciti optužbe žene koja tvrdi da ju je silovao.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...