On je poslednji vidio Darka prije nesreće! Evo šta se dešavalo prije stravičnog udesa zbog kog se Lazić sada bori za život

Telegraf
Pjevač Darko Lazić doživio je tešku saobraćajnu nesreću na putu Subotište-Brestač kada se vraćao sa proslave.

Pjevač Darko Lazić doživio je tešku saobraćajnu nesreću na putu Subotište-Brestač kada se vraćao sa proslave.

Drug pjevača Darka Lazića, Duško Pantić kojeg u Mačvi znaju po nadimku Morava, kaže da ga je Darko dan prije nesreće pozvao i rekao mu da želi da dođe u Šabac da se vide.

– Zvao me je u toku dana i pitao gdje ću biti uveče jer hoće da dođe da se vidimo. Rekao sam mu da od osam uveče imam slavlje kod familije gdje slave rođenje djeteta i pozvao ga da ide sa mnom. Na tome je ostalo. Ja sam nešto poslije osam bio na slavlju, a Darko je došao oko 22:30 sati. Bio je veseo. Kasnije je zvao i drugare neke da dođu. Zezali smo se sve do šest sati ujutro. Otpjevao je nekoliko pjesama i popio nekoliko rakija. Nije bio toliko pijan – ispričao je Duško Pantić za “Blic”.

Darkov prijatelj kaže da je on insistirao da pjevač ostane kod njega i prespava u njegovom hotelu.

– Društvo se ujutru razišlo pa je i Darko krenuo kući, ali sam ga odgovorio od te ideje. Rekao mu: “Nećeš sada ići kući, zajedno spavamo kod mene pa ujutru kad ustanemo i doručkujemo, onda se razilazimo”. Pristao je i otišli smo u sobu i legli.

Poslije nekog vremena, priča Pantić, Laziću je zvonio telefon.

– Ja sam tada spavao, ali sam kroz san čuo da mu zvoni telefon i da priča. Nastavio sam da spavam, a on je otišao. Djevojka sa recepcije mi je kasnije rekla da je izašao u pola osam iz hotela – objašnjava Morava, koji je juče sve vrijeme bio u bolnici čekajući nove informacije o pjevačevom zdravstvenom stanju.

Podsjećamo, pjevač je prevezen u KBC Zemun, nalazi se u vještačkoj komi zbog povreda opasnih po život.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...