Mamić pukao pred novinarkom i otkrio otkud mu novci: ‘Evo tko mi daje lovu, stvarno imam sreće’

24h.ba
Bivši čelnik Dinama vrlo je aktivan u Hercegovini pa se ponovno pojavio u medijima

Bivši čelnik Dinama vrlo je aktivan u Hercegovini pa se ponovno pojavio u medijima

Zdravko Mamić, nepravomoćno osuđen u lipnju na šest i pol godina zatvora, izjavio je u utorak gostujući u bosanskohercegovačkom programu regionalne televizije N1 kako se osjeća žrtvom političkog progona, ustvrdivši kako iza toga stoje bivše jugoslavenske tajne službe i navijači Hajduka.

“Moja je imovina blokirana. Svi članovi moje obitelji su blokirani”, rekao je Zdravko Mamić u intervjuu za N1, ali i dodao da u Hercegovini, gdje je pobjegao od hrvatskog pravosuđa, dobro živi. “Imam sreće što moj brat Zoran već tri godine radi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima pa mi on pošalje nešto novca.”

Iznenadio ga Ćiro

Opisao je samog sebe kao simpatizera HDZ-a kojemu su glave došli “politika i navijači Hajduka za koji navija pola Hrvatske”, a svi su se oni urotili protiv njega. Mamićevo gostovanje na N1 “začinio” je Miroslav Blažević iz zagrebačkog studija te televizije koji je sugerirao kako je Mamić nedužan te kako će se to i dokazati.

Blažević je rekao da je Mamić ušao u povijest hrvatskog nogometa kroz 11 Dinamovih titula, no naknadno je dodao i da ga je Mamić premašio po onome što mu je najvažnije u životu, “a to je lova”. Dinamo je, kazao je Blažević, klub koji je Mamić napravio “gospodskim” te je najavio kako će Mamiću doći u posjet u Hercegovinu jer je “svjestan koliko je teško živjeti s nepravdom”.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...