STANIJA PLAKALA I HISTERISALA : Vladimir je najstrašnije izdao! Ovo nijedna djevojka nije zaslužila!

24h.ba
Stanija Dobrojević još se nije oglasila otkad je napustila "Zadrugu 2", ali njen PR tim redovno obaveštava javnost o starletinom zdravstvenom stanju.

Stanija Dobrojević još se nije oglasila otkad je napustila “Zadrugu 2”, ali njen PR tim redovno obaveštava javnost o starletinom zdravstvenom stanju.

O raskidu Stanije i Vladimira dosta se spekulisalo posljednjih dana, a sada je starletin PR tim otkrio šta je pravi razlog svađe bivših zadrugara.

– Na dan kada je Stanija dobila telefon (prije dva dana) poslije par sati isti joj je oduzet jer je plakala, histerisala… Ona je obrisala sve slike, snimke s njim i sve skoro vezano za Zadrugu! Ona je okačila ono pi**a! Jako je ružno da vrijeđate PR tim, mi samo radimo najbolje što znamo. Šta još hoćete da znate? Problem je nastao još prve noći po njenom izlasku dok su razgovarali na viberu jer ju je on molio “ljubavi molim te daj jedan skrinšot, uključi kameru, jedan skrinšot meni za ljubav”, ona nije htjela jer nije izgledala dobro i nije se dobro osjećala, a on je nastavio “Ma ljubavi to je samo za mene i moje oči, a onda ujutru taj skrinšot prodao svim novinarima i portalima i vreme ljeta (što je trebalo da se čuva u tajnosti) i sve detalje njihovog razgovora! Šta je radio za vrijeme operacije i prvih dana oporavka?! I nebitna su njoj sada tuđa mišljenja, njoj je u ovom trenutku bitno njeno zdravlje i on, a on ju je jako razočarao. Ona sada samo mora da miruje. Samo da ona bude ok… Više ni on nije bitan, već samo ona da bude dobro! A da li ste vi u pravu sve što pišete, pokazaće samo vrijeme. Strpljivo do njenog oporavka, svi – navodi se u komentaru na Instagramu.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...