NIKO NIJE OČEKIVAO OVAKVU POSVETU: Zavirili smo na prvu stranicu Kijine knjige i nismo vjerovali šta čitamo!

24h.ba
Pobjednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar izdala je knjigu, koja je, kako kaže, autobiografska.

Pobjednica “Zadruge 1” Kristina Kija Kockar izdala je knjigu, koja je, kako kaže, autobiografska.

Iako je najavila da će se u njoj naći svi detalji njenog braka sa pjevačem Slobom Radanovićem, mnogi će se iznenaditi kada čuju da knjiga zapravo nije posvećena njemu!

Na prvim stranicama Kristinine knjige koja se već nalazi u prodaji na Sajmu knjiga, pronašli smo posvetu koja glasi ovako:

– Ovu knjigu posvećujem mojoj majci i baki, svim ženama i mojim kijevcima – dirljivo je napisala Kockareva, a vjerujemo da Radanoviću neće biti svejedno što nije u ovoj “ekipi”.

Na poleđini njene knjige nalazi se tekst koji smo već čitali u Kijinim postovima:

– Kad sam ugasila lampu, u meni je odjeknula misao: “Ti želiš da živiš kao u filmu”. To su njegove riječi, nisu moje. To su riječi koje sam toliko puta čula, riječi koje mi nisu zvučale istinito, riječi koje nisu opisivale pravu mene… Nisam voljela te riječi, jer ih je on izgovarao kad god je htio da me uvjeri da previše želim od života, od sebe i od sopstvenih snova… Ja sam Kija. I ja živim u filmu. Još uvijek ne znam koji je žanr, ali i dan-danas vjerujem u sretan kraj. Riješila sam da stavim tačku na jednu priču u mom životu tako što će moja riječ biti posljednja. Moja riječ. Moja istina. Moj potpis – stoji na poleđini ove autobiografije.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...