GRIJAČ ZA NOS JE NOVI TREND: Ljudi su poludjeli za njim, a EVO KOLIKO KOŠTA!

24h.ba
Nos je dio tijela koji je jako teško ugrejiti, ali izgleda da se i za to našlo rješenje jer su se na tržištu pojavili grijači za nos.

Nos je dio tijela koji je jako teško ugrejiti, ali izgleda da se i za to našlo rješenje jer su se na tržištu pojavili grijači za nos.

Jesen nam je uveliko tu, a niže temperature naterale su nas da počnemo da nosimo šešire, kape, ali rukavice kako bismo zadržali toplotu tijela. Kako je relativno lako pokriti neke dijelove tijela, ipak ima i onih koji duže ostaju izloženi hladnoći. Možda je za sve to kriva loša cirkulacija ili to što nos viri par centimetara od ostatka tijela, ali on se teško da ugrijati.

Možete da prekrijete nos šalom kako biste spriječili direktno izlaganje hladnoći, ili možete da investirate u novi fantastičan izum – grijač za nos.

Zamsilite samo da na nos stavite malu kapu dok su vaše oči nepokrivene i možete i dalje da uživate u hladnom vremenu bez da se bojite da će vam nos promrznuti.

Napravila ga je kompanija za grijače za nos, koji variraju od čupavih i krznenih, do onih sa grbom vašeg omiljenog fudbalskog tima. Možete da nabavite sebi jedan koji je životinjskog dezena, ili je ištrikan.

U Britaniji je cijena ovih grejača od 8 eura pa naviše što je mala cijena za to što nikada nećete morati da se patite sa hladnim i promrzlim nosem.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...