TUKLI GA NA IZLASKU IZ ZADRUGE, JECAO OD BOLA: Oglasio se Mc Damiro, sa ovoliko novca je izašao iz rijalitija!

Alo.rs
MC Damiro je juče, poslije nekoliko pokušaja, svojevoljno napustio "Zadrugu", a produkcija je ubrzo objavila da je zbog tog čina diskvalifikovan i da će ga tužiti u iznosu od 100.000 eura zato što je u drugoj sezoni bio bez honorara i odrađivao kaznu iz prve kada je takođe pobjegao.

Međutim, ubrzo su se potom pojavile strašne informacije da su Damira tukli prije nego što je napustio Šimanovce, pa čak da je to uradilo obezbjeđenje. On se dugo nije oglašavao u javnosti, niti za medije, niti na društvenim mrežama, ali je rano jutros riješio da prekine ćutnju i kaže da je istina da je u bolovima i da je to razlog izlaska.

On je takođe pokazao fotografiju sa 200 dinara i objasnio da je to sve sa čim je izašao iz “Zadruge”.

“Izvinite duše moje, boljelo me je. Nije produkcija kriva jer nije vidjela kada su me sinoć udarali. Za moje zdravlje bih izašao 3.000 puta, a nekima sam vrijedan ovoliko kao na slici jer je ovo jedino sa čime sam izašao. Ja sam MC Damiro, nikada moje fanove ne bih izdao da me moje kosti nisu boljele! P*šali su po mom krevetu, polivan sam vodom i govnima, sve sam izdržao, ali ne mogu da spavam od bolova. Izvinjavam se dobrim ljudima koji me podržavaju”, poručio je Damiro u prvom obraćanju javnosti i time stekao još veći broj ljudi koji ga podržavaju i vole.

(Alo.rs)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...