Luksuzni dom od 2 miliona eura: Karleuša i Duško ipak kupuju vilu u Beogradu?!

24h.ba
Popularna pjevačica i fudbaler ne štede kada je u pitanju prostor u kome će porodično živjeti.

Popularna pjevačica i fudbaler ne štede kada je u pitanju prostor u kome će porodično živjeti.

Već nekoliko nedjelja je u medijima aktuelna priča o tome kako će bračni par Tošić pazariti novu nekretninu, a sada je pjevačica Jelena Karleuša tu informaciju potvrdila.

Pop pjevačica ispričala je pred kamerama domaćih medija da su ona i fudbaler Duško Tošić, njen suprug, kupili novu kuću u Beogradu, u koju će se uskoro i useliti. Tačno je da smo kupili kuću, ali ne u Kini, kao što se govorilo, već u Beogradu,” navela je ona i napomenula da kuća ima 5 kupatila, te da će Duško i ona koristiti zasebna, jer je to “ključ svakog uspješnog braka.”

Prisjetimo se, prije izvjesnog vremena šuškalo se da bi bračni par mogao da kupi nekadašnji dom Dragana Stojkovića Piksija. Pomenuta kuća, smještena na Dedinju, ima čak pet spavaćih i tri gostinske sobe, četiri kupatila, kao i teretanu i saunu. U dvorištu kuće nalazi se veliki bazen, kao i objekti predviđeni za poslugu.

Jelenu je fasciniralo to što je prostrana, urađena u baroknom stilu sa stilskim namještajem, što ima bazen, teretanu, koja im nedostaje u stanu. Najvažnije od svega joj je to što nema komšije, kao u ovoj zgradi, pa joj je pravo na privatnost zagarantovano,” rekao je tada izvor.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...