U Lidlu se već danima svi otimaju za šećer, a nisu primijetili da postoji još jedna namirnica koja svima treba! Košta samo 33 dinara! (FOTO)

alo.rs
Prvog dana otvaranja Lidl radnji u Srbiji, građani su čekali satima u redovima, a onda se laktali za jefitne piliće i banane.

Prvog dana otvaranja Lidl radnji u Srbiji, građani su čekali satima u redovima, a onda se laktali za jefitne piliće i banane.

Fotografije sa otvaranja bile su glavna tema u medijima i na društvenim mrežama, ali situacija nije bila drugačije ni ostalih dana. A i danas je, skoro pa isto. Ispred pojedinih Lild prodavnica i dalje su redovi za ulaz.

U cijelom tom haosu, gužvi i žurbi, nisu svi uspeli da primijete novine koje su u Srbiju donijele Lidl prodavnice. Dosta stvari se razlikuje u odnosu na ostale markete, a ukoliko ste zbog pilića propustili ove detalje,a mi vam ih otkrivamo.

Lidl je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni “Lidl” brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača. “Lidl” je više od maloprodavca hrane i posebno ga izdvajaju vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake sedmice mijenjaju, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

Lidl je za svoje kupce ove sedmice pripremio nove akcije koje su već napravile redove. Međutim, dok su se proteklih dana svi bavili bananama, pilićima, ćevapima i šećerom, nama je za oko zapala još jedna namirnica koja treba svima, a niko je ne pominje!

Naime, za samo 33 dinara po kilogramu možete da pazarite brašno, a saglasni smo da je to još jedna od namirnica koja je svima potrebna.

Zato, sljedeći put kad odete u Lidl, pažljivo pogledajte kakva je ponuda oko vas.

“Lidl”je otvorio vrata za građane Srbije 11. oktobra, a Srbi sa nestrpljenjem očekuju da pohrle u neki od novoizgrađenih “Lidl” objekata širom zemlje, a u nastavku vam otkrivamo osam malo poznatih činjenica o “Lidl” Srbija.

1. „Lidl“ prodavnice u Srbiji su standardizovane

2. Skoro 90 odsto robe čine proizvodi trgovačke marke, a preostalih desetak procenata jesu oni artikli bez kojih se ne može, poput „koka-kole“.

3. „Lidl“ će se u istom trenutku otvoriti u 12 gradova – Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu

4. Za “Lidl“ je karakterističan paletni način izlaganja robe, nerijetko i u kutijama, a površine objekata su od 1.000 do 2.000 kvadratnih metara, što znači da su u rangu supermarketa.

5. Otvaranje je bilo 11. oktobra u osam časova

6. „Lidl“ dosta ulaže u edukaciju svih zaposlenih, od kasirke do top-menadžmenta

7. Svi iz menadžmenta prošli su dvanaestomesečnu obuku u inostranstvu

8. Plate zaposlenih su iznad prosječnih u drugim trgovinskim lancima.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...