TRBUŠNA PLESAČICA IZ SUPERTALENTA OŠTRO UZVRATILA MARTINI: ‘Znamo tko ovdje ima frustracije, a to nisam ja’

24h.ba
Martina je očekivala da će Sara više pozornosti posvetiti samom plesu što Sara baš i nije najbolje primila.

Martina je očekivala da će Sara više pozornosti posvetiti samom plesu što Sara baš i nije najbolje primila.

Sara Saršon u Supertalentu se odlučila predstaviti točkom koja ulijeva strah u kosti. Naime, ova talentirana trbušna plesačica nastupala je s tri sablje, a za svoju je izvedbu dobila dva DA i dva NE.

Njezin trbušni ples s opasnim rekvizitima podijelio je žiri. Martina Tomčić je poručila je da joj je žao što pozornost nije bila na trbušnom plesu, nego na mačetama. Istog mišljenja bio je i Janko, dok je preostala dva člana žirija, Maju i Davora, Sarina izvedba oduševila.

”Za mene si itekako pokazala trbušni ples. Meni je ovo bio super scenski nastup i onaj tko je želio vidjeti ples mogao je vidjeti ples, onaj tko je želio vidjeti sablju, mogao je vidjeti sablju.”, izjavio je Davor, a Maja se nadovezala: ”Meni je bilo baš super zato što nije bilo samo trbušnog plesa. Sve si izvela kako treba.”

Martina je Sari rekla da prestane sa svojim osobnim frustracijama, a Sara joj je uzvratila: “Znamo tko ovdje ima frustracije, a to nisam ja.” Rasprava se nastavila i na Facebooku. “Martinina izjava da je Sara upala kao bik na pozornicu dovoljno govori o njoj samoj. Za ovu izjavu, vrijeđanje kandidata trebalo bi je udaljiti iz žirija”, poručila je jedna gledateljica, a druga, koja je bila naklonjenija Martini je dodala:

“Ples nije bio baš pretjerano viđen, svaka čast za mačeve… ali je zato bahatost dobro znala pokazati… Martina je uvijek stroga, ali pravedna i realna.. Go Martina.”

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...