NIKAD BRUTALNIJI INTERVJU: Ana Bekuta progovorila o Kiji: To je anomalija našeg vremena!

alo.rs
Legenda narodne muzike, pjevačica Ana Bekuta oduvijek je bila od onih žena s javne scene koje bez dlake na jeziku odgovaraju na sva pitanja.

Legenda narodne muzike, pjevačica Ana Bekuta oduvijek je bila od onih žena s javne scene koje bez dlake na jeziku odgovaraju na sva pitanja.

Za nju ne postoje tabu teme, a za „Alo!“ govori o svom odnosu sa dečkom Milutinom Mrkonjićem, Viki Miljković, ali odgovara i na pitanja o pobjednici „Zadruge“.

Poslije velike karijere i uspjeha bez pretjeranih skandala i tračeva, kako je to biti Ana Bekuta?

– Lepo je osvrnuti se nakratko za sobom i reći mirne duše – vrijedilo je!

Da li se Nada Polić razlikuje od Ane Bekute i po čemu?

– U početku je bilo izvesne razlike, a već dugo dugo nema nikakve. Ana je nedjeljiv deo Nadinog identiteta.

Zbog čega Centar „Sava“, a ne „Arena“?

– Zbog nenadmašne intimne atmosfere dvorane Centra ”Sava”, koja je baš po mojoj mjeri i po mjeri moje drage publike, a i zbog toga što su naši fantastični oktobarski susreti postali tradicionalni.

Pjevaju starlete, pjevaju rijaliti zvijezde, svi pjevaju, a vi sjedite u žiriju najgledanijeg muzičkog takmičenja i birate budućeg kolegu, koji debelo treba da se namuči da bi postao zvijezda. Kakvo je vaše mišljenje o takvoj muzičkoj sceni u Srbiji?

– Oni koji pobijede u paklenoj konkurenciji koračaće kroz život uzdignute glave i onda kad ih život ne bude mazio. Neće ih pokolebati povremeni padovi, a trenuci superornosti, zasluženi u jakom takmičenju, grijaće ih i kad drugi posumnjaju u njih. To je neprocjenjivo za trajno jačanje samopouzdanja koje je jedan od najznačajnijih faktora za uspješnu karijeru u svakom poslu.

Za Milutinovu i moju ljubomoru nema leka!

Postoji li ljubomora među vama i da li vam je nekada zamjerio ako vas pogleda drugi muškarac?

– O, da, ljubomorni smo, ali tome nema lijeka. Naprosto, izloženi smo pogledima i reflektorima i s tim se za sada dobro nosimo.

Pobjednica „Zadruge“ Kija Kockar ima milione pregleda na „jutjubu“. Na nastupima pjeva na plejbek. Da li je to degradiranje muzike i pravih zvijezda?

– To je anomalija našeg vremena kojoj ne treba pridavati prevelik značaj. Svako čudo za tri dana. Prave vrijednosti ostaju, a pet minuta slave ljudi koji su za to spremni da plate svaku cijenu ne treba da interesuju one koji pucaju na duge staze. Novo vrijeme, nova pravila. Ne bavim se tuđim načinima, držim se svog, provjerenog.

„Zvezde Granda“ su počele s emitovanjem i već su najgledanija emisija. Kako vam se dopadaju ovogodišnje izmene?

– Još se uhodavamo, ali, sudeći prema reakcijama gledalaca, Saša opet ima bingo. On nepogrešivo procjenjuje puls publike i uvijek je maksimalno animira. S potpunim povjerenjem oslanjam se na njegovu viziju kako treba da izgleda najgledaniji šou, što se pokazalo opravdanim i ovoga puta.

Da li Viki ima razloga da se plaši da ćete Jelena i vi biti stroge u novoj sezoni prema njoj?

– Naravno da nema. Svako treba da vodi računa o svom ponašanju, a ne o tuđem.

Viki Miljković vam je često prebacivala kako bi trebalo da smršate. Da li ste joj to zamjerali?

– Naprosto od sekiracije ne mogu da oslabim. Možda me je urekla.

Izjavili ste kako vam je žao što s Mrkonjićem niste imali dijete. Da li ste nekada, kada ste počeli da se zabavljate, razmišljali o usvajanju?

– Ne, on je emotivno i duhovno usvojio mog sina. To je dovoljno za sreću.

Da li vam prija status djevojke koji imate pored Mrke ili biste više voljeli da ozvaničite vezu pred zakonom?

– Zar postoji ozvaničenija veza? Status najvoljenije i nezamenjive sasvim mi je dovoljan.

On uvijek otvoreno priča o svemu, pa čak i o nekim intimnim stvarima. Da li vam to smeta?

– Milutin se često šali na sve teme, dok sam ja znatno stidljivija. U početku me je njegova direktnost šokirala, a sada znam da je to način da nas odbrani od onih koji misle da mogu da budu veći mangupi od njega.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...