ANA NIKOLIĆ POTPUNO GOLA PRED KAMERAMA: Pjevačica će u rijalitiju pokazati sve, a ovo je njen glavi cilj!

alo.rs
Ana će kroz rijaliti pokušati da vrati stari izgled. Ona je u dogovoru sa svojim saradnicima, koji rade na ovom projektu, pristala da je kamere snimaju čak i u golišavim izdanjima.

Ana Nikolić je odlučila da snimi sopstveni rijaliti u kojem će pokušati da smrša, a pokazaće svaki višak na svom tijelu u krupnom planu, što će biti šok za televizijske gledaoce.

Ana će kroz rijaliti pokušati da vrati stari izgled. Ona je u dogovoru sa svojim saradnicima, koji rade na ovom projektu, pristala da je kamere snimaju čak i u golišavim izdanjima.

– Ana želi da ovim ostvarenjem podstakne druge žene da koliko god dodale kilograma uvijek mogu da budu one stare, seksi i poželjne. Takođe, Ana želi da je kroz ovaj projekat njena publika bolje upozna i da vidi koliko je hrabra, borbena i da je od onih žena za koju prepreke ne postoje. Da bi ohrabrila žene za viškom kilograma, ona će pristati da pred kamerama proliva znoj s instruktorima u teretani, ali i suze kada ne može da uđe u neki komad garderobe ili kad mora da pojede nešto što joj se nimalo ne dopada, ali tu nije kraj. Ana je pristala i da je snimaju čak i golišavu, gdje će moći da joj se vidi svaka strija i svaki suvišni kilogram. Šou-program u kojem će publika gledati jednu estradnu zvijezdu kako u donjem vešu staje na vagu i mjeri kilograme i u mnogim drugim nezamislivim situacijama biće nešto što će svi htjeti da vide i to je garancija da će ovaj projekat biti pun pogodak – otkriva izvor blizak Nikolićevoj.

Ana je imala posebne uslove za snimanje ovog rijaliti-šoua.

– Ana je naglasila svom timu koji radi na ovom projektu da angažuje reditelja koji će biti na visini zadatka i koji će ućiniti njen rijaliti-šou spektakularnim. Njeni saradnici trenutno su u pregovorima s Aleksandrom Jankovićem, rediteljem koji je radio na serijama “Žene sa Dedinja”, “Sinđelići” i “Ruža vjetrova”. Uskoro Anin brat Marko treba sa njim da se sastane kao bi se dogovorili o honoraru i potpisali ugovor. Nikolićevoj se dopala ideja da Janković bude na čelu njenog projekta, a uskoro će se znati da li će on biti zasigurno reditelj Aninog rijalitija – ispričao je sagovornik koji nije želeo da se otkriva njegov identitet.

Sam proces mršavljenja u rijalitiju neće ići lako, jer Ana problem sa gojaznošću ima zbog hormonalnog poremećaja.

– Anu ovih dana prijatelji zovu i interesuju se za njeno zdravstveno stanje. Ona im je priznala da se mnogo ugojila zbog problema sa hormonima, ali da već radi na rješenju tog problema i da je uvjerena da će ga riješiti onako kako joj ljekari budu posavjetovali. Takođe, pjevačica polaže nadu i u treninge i korigovanu ishranu, što će joj također pomoći da se otarasi viška kilograma – otkriva jedna Anina prijateljica.

Podsjećamo, Ana je već počela aktivno da trenira i da se hrani zdravo, a prvi rezultati su već vidljivi. Nikolićeva se oslobodila nekoliko kilograma viška, zbog čega je neizmjerno srećna. Dalji proces mršavljenja planira da pokaže u svom rijalitiju.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...