SVEKAR MI IMA NJEMAČKU PENZIJU, MORALA SAM DA PRISTANEM: Ostala udovica, pa šokirala cijelu familiju ovim!

Espreso.rs
Jedna udovica ispričala je svoju intimnu ispovijest i sa svima podijelila na internetu.

Jedna udovica ispričala je svoju intimnu ispovijest i sa svima podijelila na internetu. Naime, ona se udala svog svekra, rođenog oca njenog pokojnog muža zbog njegove penzije, ali… desile su se neke neplanirane stvari.

“Nakon što je moj muž preminuo prije 5 godina ostala sam sama sa 4 sina, sama na ovom svijetu… nikoga nisam imala osim njih. Bilo mi je mnogo teško, plašila sam se budućnosti, odrastanja djece, obaveza… Prošle godine mi je moj svekar ponudio da se udam za njega, obzirom da je svekrva umrla godinu dana nakon tragedije mog muža. Osjećala sam se odvratno kada mi je rekao da se udam za njega, ali onda je pokušao da mi objasni da je to za moje dobro, da će mi ostati njegova penzija i da ću na taj način riješiti moju budućnost.

Inače svekar ima njemačku penziju i to vrlo dobru. Mjesec dana sam se lomila, razmišljala i na kraju pristala. Sve je bilo u redu kada je naš odnos u pitanju, međutim, prije mesec dana smo prvi puta prešli granice našeg odnosa, svekar-snaja. Iako smo se vjenčali nismo imali TE odnose, jer naš brak je sklopljen zbog njegove penzije, odnosno tako je bilo do prije mjesec dana.

Jednostavno desilo se, niti se ja niti se on ponosimo na to, ali… živi smo ljudi i TE potrebe su u tom trenutku bile jače od svega drugog. Pet godina do tada nisam imala odnose sa muškarcem. Poslije toga smo se dogovorili da s vremena na vrijeme to ponavljamo… kada nam se ukaže potreba, možda zvuči odvratno, ali bolje da se “trošim” sa njim nego sa drugim muškarcima po selu i tako da sramotim moju djecu i pokojnog muža… pokoj mu duši. Niko ne zna osim nas dvoje, mog svekra i mene, tako da…mislim da nisam ništa loše uradila. Samo želim da obezbijedim sebe i svoju djecu….”

Šta biste vi uradili? Pišite u komentarima.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...