“Meni ne trebaju Makarone, Krezubi Miki i Džogeri da bih se obračunala sa tobom!” Kija brutalno odgovorila na Slobinu prozivku

Telegraf
Radanović je optužio Kristinu da ga proziva u svojim objavama, pa mu zbog toga nije jasno kako želi da pjeva sa njim.

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović nakon rijalitija “Zadruga” i zvaničnog razvoda braka ne prestaju da privlače veliku pažnju javnosti, pa se i svaka njihova objava na društvenim mrežama, kao i svaka riječ više puta mjeri i različito tumaći.

Radanović je optužio Kristinu da ga proziva u svojim objavama, pa mu zbog toga nije jasno kako želi da pjeva sa njim.

– Šta da kažem više, vjerujete da ni sam ne razumijem dokle će trajati njene prozivke. Umoran sam od toga. Nazvala me je određenom pojavom, a određenu pojavu je pitala i dalje pita da otpjeva dvije pesme sa njom na nastupu. Određenu pojavu je zamolila da složi njen repertoar. Ok, onda jesam određena pojava i nek joj je na čast – rekao je Radanović.

Popularna pjevačica nije ostala dužna bivšem suprugu, pa mu je žestoko odgovorila. Kako se čini, možda i nikad žešće.

– Kao prvo, ne znam kako se on tu pronašao kad njegovo ime nije spomenuto, ali kad se već pronašao, onda je trebalo da se fokusira na taj članak, a ne na to da li je fotošopiran. Ubiće ga sujeta. U članku se navodi da ja nisam ta koja je započela priču i da nisam lagala, i umjesto da i on stane na kraj tome, on daje paćenički intervju da ispadne da ja njega molim za nešto što ni nema veze sa cijelom pričom. On se smije kad mene drugi napadaju i smije da da samo ovako maliciozne intervjue, jer u pravi sukob sa mnom ne može. Udara uvijek nisko, većinom preko drugih. I preko tih istih novina gdje je i u prošlom intervjuu dao ogavne izjave pa se vadio da su te iste novine okrenule njegove rečenice. I gle, sad opet kod istih intervju – rekla je Kija i dodala:

– Jedina istina ovdje je da sam mu poslala repertoar da ga složi jer ja idem na put i da vidi koje pjesme pjevam da se ne bi podudaralo. Trebalo je da jednu pjesmu otpjevamo zajedno. Ne vidim šta je problem u tome i šta si htio, Slobodane Radanoviću, da postigneš? To se zove profesionalizam. Nikog ja ništa nisam molila, nikakva moja prozivka nema veze sa našim jednim zajedničkim nastupom, koji i on sam zna da nisam htjela da prihvatim ali…. Nego sa tim da ćuti o tome kad se govori da ja lažem dok me njegove dvije bivše ribe pljuju po Zadruzi. Ali s obzirom da sa dotičnim novinama ne sarađujem, sasvim mi je jasno šta se desi kada se udruže sa bivšim mužem Kije Kockar koji će liniju dotjerati uskoro jer će ga sujeta pojesti – objasnila je Kristina surovo svom bivšem.

– Htio je da prikaže kako on meni treba za nastupe, ali stvar je potpuno drugačija. Vjerujte mi, potpuno drugačija. Uvijek se govorilo kad je žena sa muškracem da je “kurva” a kad ne želi da bude sa njim onda je “kurva prokleta” . Ego je ego. I ja sve to razumijem, ali bolje snimi taj svoj hit “Kockar” koji pripremaš i želim ti svu sreću i milionske preglede. I ljubavi, vidimo se 29.9. na nastupu. A da. I samo jos nešto, vrijeđam te ja i javno i privatno, kako bih ti sve rekla u lice, za razliku od tebe. Meni ne trebaju Makarone, Krezubi Miki, Gavrićke i Džogeri da bih se obračunala sa tobom. Ja sam žena, a veće sam muško od tebe. Bila sam sa tobom kad si bio niko i nista i treba to da poštuješ. I sad si niko i ništa, ali kao čovjek – zaključila je Kija.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...