EKSKLUZIVNO! MATORA I SANJA HOĆE BEBU: Otišle na poslednje pripreme za VANTJELESNU OPLODNJU! (FOTO)

kurir.rs
Bivše učesnice rijalitija "Zadruga" Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković odlučile su da zasnuju porodicu, saznaje Kurirov dodatak Rijaliti.

Bivše učesnice rijalitija “Zadruga” Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković odlučile su da zasnuju porodicu, saznaje Kurirov dodatak Rijaliti.

Ljubavni par koji je svoju romansu započeo pred kamerama u popularnom Pinkovom rijalitiju, naš paparaco je uslikao kako u bolnici obavljaju posljednje pripreme za vantjelesnu oplodnju!

Njih dve su još prije mjesec dana sjele i posle višečasovnog razgovora odlučile da dobiju bebu i da se Sanja podvrgne vantjelesnoj oplodnji.

One su nedavno počele da idu na ispitivanje i savjetovanje, a moraće da posjete banku sperme kako bi mogle da započnu cijelu proceduru.

Uzeće spermu anonimnog davaoca i tako će im biti omogućeno da, uprkos tome što su istog pola, dobiju nasljednika.

“Sanja je veoma emotivna zbog cijele priče i raduje se, a Matora je podržava u svemu i odlazi svaki put s njom kod ljekara. Ulaze polako u proceduru i pripremu i ako bude sve u redu, već početkom sljedeće godine mogli bi da obave vantjelesnu. Nije im važno kog pola će biti dijete, već samo da je zdravo, mada se Matora nekoliko puta našalila da bi voljela da dobiju dječaka, da bude šmeker na nju”, kaže naš sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

Inače, ako je suditi po slikama, Sanja i Matora se obožavaju i svoju ljubav ne skrivaju ni kada su na ulici. Nakon što su izašle sa ginekologije, gdje su bile na razgovoru i savetovanju, počele su strasno da razmenjuju poljupce i nježnosti.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...