Anabela nema od čega da živi!


Pjevačica Anabela Atijas nakon batina koje je dobila od svog supruga Andreja Atijasa odlučna je u namjeri da se razvede. Kako saznajemo, nakon što se Andrej iselio iz stana u kojem Anabela živi sa kćerkama Ninom i Blankicom, ona će, po svemu sudeći, živjeti od alimentacije koju će Andrej plaćati za njihovu kćerku.

Naime, kako izvor blizak Anabeli navodi, njih dvoje su živjeli od izdavanja Andrejevih nekretnina širom primorja, bez čega je ostala, a od pjevanja već izvijesno vrijeme slabo zarađuje.

– Anabela nije mnogo razmišljala kada je Andreja izbacila iz stana. Bilo joj je bitno samo da nađe svoj mir, međutim, pitanje je od čega će sad živjeti. I sama Luna pričala je u “Zadruzi 2” da njenu majku već dugo niko neće da angažuje za nastupe zbog svega što je uradila u prvoj sezoni. Anabeli je poslovno mnogo naškodilo sve što je Luna uradila. Zato je sa Gagijem odlučila da ponovo sastavi grupu Fanki Dži kako bi zaradili neke pare – navodi izvor za Svet.

– Ona se dosad izdržavala od Andrejevih nekretnina u Hrvatskoj, Grčkoj i na Tenerifima. Kada se razvede od njega, sigurno joj neće biti lako. Ostaće joj samo bijedna alimentacija, a poznato je da Atijas nema običaj to da plaća. Gagi svakako ne plaća izdržavanje kćerki, tako da će ostati sama i potpuno švorc – rekao je izvor i dodao:

– Iako je poznato da je Luna ovoga puta dobila ogroman novac za učešće u drugoj sezoni “Zadruge”, sigurno će morati da se potrudi da sebi obezbijedi bolju sliku u javnosti i pomogne majci i sestrama.

Anabelin bivši muž i poznati denser Gagi Đogani je u odličnim odnosima sa bračnim parom Atijas, čemu svjedoče fotografije na njihovim Instagram profilima, te će se on potruditi da ih pomiri.

– To što se Anabeli desilo jeste strašno i od Andreja to niko nije očekivao. Razgovarao sam sa oboma i gledam to da riješim kao njihov prijatelj. Nadam se da će se sve završiti kako treba – rekao je Gagi.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anabelom, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na pozive i poruke.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...