Home Magazin Zanimljivosti 13 neugodnih situacija kojima se nemoguće ne smijati

13 neugodnih situacija kojima se nemoguće ne smijati

Svi smo bili u situacijama kada smo se zbunili i nešto krivo i neugodno napravili.

Nije baš dobar osjećaj, ali ponekad je jedino što nam preostaje nasmijati se sebi i svojoj sramoti.

Lajk je okupio nekoliko prilično neugodnih situacija koje će vam zasigurno uljepšati dan.


Crna mačka

Vlasnik ove mačke se jako zabrinuo zbog neobičnog ponašanja svog ljubimca te je odlučio provjeriti kod veterinara. Mački je dijagnosticirana anksioznost, a vlasnik je morao platiti 130 dolara za posjet i lijekove. Ni taj vlasnik ni veterinar nisu znali da to zapravo nije bila njegova mačka. Čovjek je to shvatio kada se njegov pravi mačak vratio kući iz duge avanture. Tko je bio taj varalica o kojem se čovjek brinuo? Pa, možda je trebao nešto posumnjati kada je njegov susjed tražio svoju izgubljenu crnu mačku, ali on mu je rekao da je nije vidio i da je kod njega samo njegova crna mačka.


Ništa čudno što mu alarm nije zvonio jutros u 9 i 30


Sramotna situacija dogodila se škotskoj barunici Michelle Mone u Vijetnamu. Nakon njenog govora pred 3000 ljudi, 22-godišnji Vijetnamac niskog rasta prišao joj je i dao joj cvijeće. Ona ga je podigla i pomazila misleći da je dijete.


Ovaj dječak je mislio da su likovi napravljeni od Lego kocki prava djeca


Nevino zatvoren

Ross Lebeau, 24, proveo je 3 dana u zatvoru bez ikakvog razloga. Policija je mislila da je njegov mačji pijesak… kristalni met. Kad su zaustavili njegov auto, pronašli su ono za što su vjerovali da je met u staroj čarapi. A on je držao čarapu s mačjim pijeskom jer to spriječava zamagljivanje stakala.


Kada vrata kupuješ posebno, velika je šansa da baš neće odgovarati


Ovo se dogodi kad pijan pečeš zalogajčiće


Primjetila sam da nešto nije kako treba tek kada sam došla na posao, no barem je boja jednaka


Brat me zvao da mu punjač u autu ništa ne valja i da mu je ogrebao mobitel, pitao sam ga je li ga ispravno koristi, poslao mi je ove fotke


Ovaj tip jako želio posjetiti sunčanu Australiju, ali je završio u snježnoj Kanadi. Kako se to moglo dogoditi? Milan Schipper kupio je kartu za Sydney. Ispostavilo se da u Kanadi postoji grad s istim imenom. Prvi je put shvatio da nešto nije u redu kad je sletio u Toronto za presjedanje.


Rekao sam da mi je moje ima Marc sa c, napisali su cark


Ova fotografija postala je poznata jer je dječakova majka pomiješala školski “Dan u pidžami” s danom kada djeca imaju fotografiranje za godišnjak. Dječak nije zadovoljan što nosi svoju Spužva Bob pidžamu za fotografiranje.


(index.hr)